Hívjon minket most! 0630-570-83-28

Kertgondozás nyomonkövetése

Miért válassza a Balaton-Kert-et?

Őszinteség. Becsületesség. Minőség. Hosszú távú kapcsolatok.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sok tényezőt kell figyelembe vennie amikor kertészt választ ingatlanjához. Van, aki füvet nyír, van, akik térköveznek, mások karbantartást végeznek. Sok cég van a környéken, aki jó helyszíni munkát végez. Viszont, legtöbbüknek más a célja, mint nekünk. A mi célunk az, hogy növeljük ingatlanja értékét, kihozzuk kertjéből a legtöbbet úgy, ahogy elképzelte és a legfontosabb, hogy jó kapcsoaltokat építsünk ki az ügyfelekkel. Sok cég úgy tekint egy munkára, hogy ezt az egyet megcsinálják és készen vannak, majd maikor legközelebb szüksége van rá, már nem elérhető.

Ez a különbség a Balaton-Kert és az átlagos kertépítő cégek között. Amikor Önnel dolgozunk, egy életre az ügyfelünk lesz és mindig számíthat ránk, a megszokott barátságos és minőségi munkára.

A Balaton-Kert lassan 10 éve szolgálja a környék legszerbb kertjeit. Széleskörű szolgáltatásokat biztosítunk és folyamatosan bővítjük az elérhető szolgáltatások körét. Kizárólag professzionális gépeket használunk, melyek biztosítják, hogy minden igényt kielégítsünk.

Küldetésünk

Gyönyörű kertek létrehozása amely felülmúlja az ügyfelek várakozásait, valamint hosszútávú kapcsolat kiépítése minden ügyféllel.

Honnan jöttünk

A Balaton-Kert-et 2006-ban alapította Viszt Ferenc, Veszprém megyében, Balatonalmádi városában.

Céljaink

Továbbra is az a kis cég szeretnénk lenni mint induláskor, egy vállalkozás, amely az ügyfelekért van, szereti a környezetet és a szép kerteket. Munkatársaink a legjobbak, legbarátságosabbak és eltökéltek, akiket találhat. Mindez mutatja a tisztaletünket az ügyfelek és ingatlanjaik felé.

Nagyon várjuk, hogy beszélhessünk Önnel

Professzionális csapatunk szakképzett emberekből állnak melyeket specialistákkal egészítünk ki. Hívjon minket és kérjen egy ingyenes megbeszélést, árajánlatot a 0630-570-8328-as számon vagy használja a kapcsolat oldalon találhatő űrlapot.