Hívjon minket most! 0630-570-83-28

Kertgondozás nyomonkövetése

Kerti tavak, szökőkutak

Mindenkinek szüksége van egy kis szabadidőre, kilépve a sűrű hétköznapokból, de nem mindenkinek van balaton parti ingatlanja. Itt jövünk mi a képbe. Egy kerti tó az egyik legjobb megoldás, ha egy kis nyugalomra van szüksége. Engedje meg nekünk, hogy megmutassuk, hogyan lehet egy kis szelet a partmenti életből az én kertjében! Nemcsak békés és relaxáló, kevesebbet kell füvet nyírnia a felszabaduló terület miatt. Egy kerti tó heti pár perc gondozást igényel, mégis relaxáló. Jól hangzik, ugye?

Szökőkutak, patakok építése

Magasan képzett csapatunk bármilyen elképzelését megvalósítja. Csak a legjobb minőségű alapanyagokat és eszközöket használjuk a kerti tavak építésére.

Kerti tavak karbantartása

A karbantartás nagyon fontos szolgáltatás az összes vízzel kapcsolatos megoldásnál, például szűrőtisztítás, szivattyújavítás, pumpa csere, levelek eltávolítása a felszínről, téliesítést valamint évente egyszer a komplett kerti tó kitisztítása és vízcseréje.

Kezdjen hozzá most. Lépjen kapcsolatba velünk.

Professzionális csapatunk szakképzett emberekből állnak melyeket specialistákkal egészítünk ki. Hívjon minket és kérjen egy ingyenes megbeszélést, árajánlatot a 0630-570-8328-as számon vagy használja a kapcsolat oldalon találhatő űrlapot.