Hívjon minket most! 0630-570-83-28

Kertgondozás nyomonkövetése

Kerttervezés

Professzionális kerttervezés amely megfelel pénztárcájának és igényeinek.

A kerttervezés sokkal több annál, mint egy programmal megtervezni, mi-hol legyen. A jó kerttervezés azt jelenti, hogy mindent számításba veszünk, a talaj minőségét, öntözési lehetőségeket, a tervezett felhasználási módokat, fenntartási követelményeket.

IMG_0135Nem számít, hogy mekkora területe van, óriási kert, vagy csak a kis előkert a ház előtt, mindenben tudunk segíteni. Tapasztalt és profi munkatársaink a térkövezéstől, sziklakert és kerti tó építéstől kezdve a füvesítésen át, mindenhez értenek. Ami a kertjével kapcsolatos, azt meg tudjuk csinálni.

Természetesen a vizuális elemeket is számításba vesszük a tervezés során, mint például a megvilágítás, rálátás, színek, árnyékok. Célunk, hogy olyan kertje legyen, amelytől eláll a lélegzete egész évben!

A legújabb trendeknek megfelelően kerti konyhák, kiülők, grillezők építését is vállaljuk. Az átlagos hátsó kertjét egy egyedi és élhető szabadtérré módosítjuk. Tapasztalatunkkal úgy tervezzük meg a kertjét, hogy az egyedi igényeinek és pénztárcájának is megfeleljen.

Elvégre miért akarna a házban maradni, ha a szabadban, a friss levegőn élvezheti a kényelmet? Egy gönyörű kert az Ön ingatlanjának értékét is növeli.

Az egyik legnagyobb kihívás a tulajdonosoknak, hogyan osszák fel a területet és készítsenek egy élhető kertet. Hogy hol legyen a kerti pavilon, a szükőkút, grillező, nehézkes döntés lehet. Nem kell aggódni, tapasztalt munkatársaink segítenek megtervezni azt a kertet, amely mind funckionalitásban és kinézetben tökéletes lesz. A Balaton-Kert segítségével nemsokára megtapasztalhatja, hogy kertje lesz nem csak Ön, de családja és barátai kedvenc szabadidőtöltésének a helye.

Tekintse meg kerttervezési munkáinkat még több előtte / utána képért.

A kert amit mindig is szeretett volna, itt kezdődik

Professzionális csapatunk szakképzett emberekből állnak melyeket specialistákkal egészítünk ki. Hívjon minket és kérjen egy ingyenes megbeszélést, árajánlatot a 0630-570-8328-as számon vagy használja a kapcsolat oldalon található űrlapot.