Hívjon minket most! 0630-570-83-28

Kertgondozás nyomonkövetése

Öntözőrendszer

Cégünk együttműködik Önnel, hogy a lehető leghatékonyabb öntözési rendszert építsük ki. Megfelelő öntözés nélkül a növények nem fejlődnek rendesen, elpusztulnak, cseréjük pedig drága. Az öntözőrendszer kiépítése az egyetlen módja, hogy a kertjébe fektetett munka és pénz védve legyen!

Az általunk telepített öntözőrendszerek a piacon a legjobban, “okosak”, és érzékelik mikor, mennyi vizet kell a növényekre locsolni és automatán beállítja a megfelelő nyomást, hogy a lehető leggazdaságosabban működjön, így pénzt spórolhat és nem pazarolja feleslegesen a vizet.

Ráadásul, az öntözőrendszer környezetbarát, ugyanis jobban spórol a vízzel, mintha kézzel locsolna.

Drága az öntözőberendezés?

Nem. Többféle rendszerünk van amelyek bármilyen pénztárcához megfelelnek. Növeli az ingatlan értékét és spórolhat is vele a vízszámláján. Ha gyepszőnyege van, akkor az öntözőrendszer elengedhetetlen!

Az öntözőrendszer programozható?

Igen, ez az egyik fő funckiója, hogy teljesen automatikusak. Ha Ön sokat dolgozik, megérdemli a gyönyörű kertet és nem kell aggódnia mikor és hogyan kell öntözni. Az öntözőrendszereink ezt elintézik és pénzt is fog spórolni minden hónapban, mert a vízszámla csökkenni fog.

Beszéljen öntözőrendszer specialistánkkal

Professzionális csapatunk szakképzett emberekből állnak melyeket specialistákkal egészítünk ki. Hívjon minket és kérjen egy ingyenes megbeszélést, árajánlatot a 0630-570-8328-as számon vagy használja a kapcsolat oldalon találhatő űrlapot.