Kertgondozás és karbantartás

Nem csak tervezzük és építjük a környék legszebb kertjeit, fenn is tartjuk, hogy évek múltán is olyan legyen, mintha új lenne! A tapasztalt csapat figyelmet fordít minden részletre, hogy kertje a legszebb legyen.

Karbantartási programunk tartalmaz heti fűnyírást, gyomlálást, metszést és tisztítást. A Balaton-Kert emberei segítenek az öntözésben és egyéb karbantartási munkákban is.

Fűnyírás

Professzionális eszközökkel, hogy szemet-gyönyörködtető pázsitja legyen. Ha a terület igényli, gyepszellőztetést is végzünk.

Tuskóeltávolítás

A kivágott fák után megmaradt tuskók nem nyújtanak szép látványt. A csonk eltávolítása egyszerű és gyors, helyére ültethető másik növény vagy a terület füvesíthető.

Öntözőrendszerek

Minden tavasszal átnézzük az öntözőrendszer állapotát. A nyáron növeljük az öntözés intenzitását, ez ősszel csökkenni fog, télen pedig víztelenítve lesz, hogy megelőzzük a fagykárt a rendszerben.

Fakivágás

 Több éves tapasztalatának és professzionális eszközeinek köszönhetően bármilyen fát ki tudunk vágni a leglehetetlenebb helyekről is alpintechnikával, vagy emelőkosárról.

Fásítás, növényesítés

Szinte bármilyen típusú fát be tudunk szerezni, azonban ha nem sikerül eldönteni, hogy milyen fát szeretne, nyugodtan kérjen tőlünk tanácsot, és együtt kiválasszuk a megfelelő növényeket.