Hívjon minket most! 0630-570-83-28

Kertgondozás nyomonkövetése

Kertgondozás

Védje meg beruházását kertgondozás szolgáltatásunkkal

Nem csak tervezzük és építjük a környék legszebb kertjeit, fenn is tartjuk, hogy a színvonal évek múltán és olyan legyen, mintha új lenne! A profi és tapasztalt csapat figyelmet fordít minden részletre, hogy kerjte a legszebb legyen. Nem számít, hogy mekkora kertje van, ha az ügyfelünk lesz, számíthat ugyanarra a barátságos, dedikált csapatra, melyet megszokott.

Karbantartási programunk tartalmaz heti fűnyírást, gyomlálást, metszést és tisztítást. A Balaton-Kert emberei segítenek az öntözésben és egyéb karbantartási munkákban is.

Spóroljon éves szerződéssel

14Elszántak vagyunk, hogy egész évben szép és használható kertje legyen. Lépjen kapcsolatba velünk egy ingyenes árajánlatért és munkatársaink segítenek Önnek kihozni a legtöbbet a kertjéből a pénztárcájának korlátait figyelembe véve. Ha egész éves szerződést köt velünk, egy hónapos árat megspórolhat!

Karbantartási programunk tartalma:

Fűnyírás: Professzionális eszközökkel. Célunk, hogy szemet-gyönyörködtető pázsitja legyen.

Fűkaszálás: Nehezen hozzáférhető terlüetekhez, ahol magas a fű vagy bozótos a terület.

Levélszedés: Kézi erő mellett lombfúvóval és lombszedővel is.

Levegőztetés és újrafüvesítés: Az egyik legfontosabb művelet, hogy a pázsit egészséges és erős legyen. Javasoljuk, hogy évente egyszer legalább legyen levegőzetve és ahol szükséges, újrafüvesítve a pázsit. Professzionális levegőztető géppel meglazítjuk a talajt, így a fű jobban szellőzik, továbbá javul a víz és tápanyagellátása, valamint a fű gyökere is erősebb lesz, mert jobban megkapaszkodik a lazább talajban.

Permetezés: Főként a haszonnövények, gyümölcsfák, szőlők könnyen megfertőződnek különböző betegségekkel és rovarok lephetik el őket. Tapasztalt embereink időről-időre permetezést végeznek, kizárolóag akkor, ha szükséges és nincs más megoldás.

Gyomlálás: Kerttulajdonosok számára kevésbé frusztrálóbb dolog van, mint a gyomlálás. Nem csak gyomlálunk, de segítünk is megleőzni növekedésüket is.

Öntözőrendszer kezelése: Munkatársunk segíteni fog beállítani az öntözőrendszerét. Minden tavasszal átnézzük az öntözőrendszer állapotát és beállítjuk az akutális körülményeknek megfelelően. A nyáron növeljük az öntözés intenzitását, ez ősszel csökkenni fog, télen pedig víztelenítve lesz, hogy megelőzzük a fagykárt a rendszerben.

Virágágyások karbantartása: Tavaszi és őszi virágágyások készítése után rendszeresen karbantartjuk a virágokat, eltávolítjuk az elvirágzott fejeket és megmetszük őket, hogy új virágokat hozhassanak.

Mulcsozás: A mulcs fontos kiegészítő az összes kertben. Megtartja a nedvességet, távoltartja a gyomokat és rendkívül esztétikus megjelenést biztosít.

Kezdjen hozzá most. Lépjen kapcsolatba velünk.

Tudjuk, hogy az első benyomás nagyon fontos. Egy szépen karbantartott kert vonza a tekinteteket és elismeréseket. Legyen az Ön vendégeinek, barátainak, ügyfeleinek is hasonló élménye segítségünkkel! Hívjon minket és kérjen egy ingyenes megbeszélést, árajánlatot a 0630-570-8328-as számon vagy használja a kapcsolat oldalon találhatő űrlapot.